Concordia heeft u nodig!

Concordia Oldebroek lanceert SponsorKliks voor inwoners Oldebroek
 
Vanaf heden is Concordia Oldebroek gestart met “SponsorKliks”. Hiermee kun je nu zelf een financiële bijdrage leveren aan Concordia Oldebroek, zonder dat het u een cent extra kost!
 
Bestelt u bijvoorbeeld een televisie bij Bol.com of een laptop bij Mediamarkt en Concordia Oldebroek ontvangt direct geld in de clubkas! Ook o.a. verzekeraars, reiswinkels, energieleveranciers, dierenwinkels en providers zijn aangesloten, dus voor ieder wat wils.
 
Wil je Concordia ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat je voortaan je online aankopen doet via de SponsorKliks pagina. Voor u een kleine moeite, voor Concordia  directe inkomsten. Stelt u zich eens voor wanneer alle inwoners dit zouden doen! Vertel dit daarom door aan andere mensen die muziek en cultuur een warm hart toedragen. Klik op www.concordiaoldebroek.nl/sponsorkliks of op de banner om naar de Sponsorklik omgeving te gaan!
 
Hoe doe ik dit?
Heel simpel. Op de homepagina van de website is vanaf nu een banner opgenomen die u naar de Sponsorklik omgeving leid t(rechtstreeks naar de omgeving kan ook: ga naar www.sponsorkliks.nl en zoek op Concordia Oldebroek). Hier kunt u alle deelnemende bedrijven vinden. Via de categorieën boven in het menu kun je tevens bij diverse webwinkels als Wehkamp, Bol.com, Coolblue,Booking.com, Expedia en Zalando bestellen. Een percentage van het aankoopbedrag gaat naar Concordia. En nogmaals, het kost u niets extra!
 
Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.nl wordt gedaan. Een vooraf afgesproken gedeelte van deze commissie stort Sponsorkliks op de bankrekening van Concordia. Of u nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of via SponsorKliks.nl naar de site van Bol.com wordt gestuurd, u betaalt hetzelfde.
 
Waarom SponsorKliks?
SponsorKliks is al sinds 2011 actief en wordt door de hoge omzetten die geleverd worden bij de meeste winkels in het hoogste commissiesegment geplaatst. Doordat duizenden verenigingen actief deelnemen kunnen zeer goede, en regelmatig exclusieve, commissie-afspraken gemaakt worden met winkels. Door deze schaalvoordelen keert SponsorKliks de hoogste nettocommissie uit in de markt!
 
Dus bestel uw online-inkopen via www.concordiaoldebroek.nl/sponsorkliks!