Kees Does

Kees Does is geboren op 30 maart 1968 en woonachtig te Putten. Op 7-jarige leeftijd begon hij als slagwerker in zijn woonplaats. Na 8 jaar is Kees de richting ingegaan van de drum- en showband sector en ging muziek maken in de sector die het best bij hem paste.

Na de opleidingen slagwerk A t/m D, choreografie- en show en tambour-maître, volgde hij via de Bond van Orkestdirigenten en instructeurs een opleiding tot instructeur. Deze opleiding rondde hij met goed gevolg af in juni 1989.

Tijdens de militaire dienstplicht is hij muzikant geweest van het tamboerkorps van de Johan Willem Friso kapel te Assen. Tevens is hij instructeur geweest van malletband Caecilia Veenendaal, drumfanfare EDG Ermelo en drumband N.S.F.C. Nijkerk. Op dit moment is Kees instructeur van de slagwerkgroep van Concordia, van de tamboers van DWS Achterveld en Elkander Getrouw Zwartebroek/Terschuur. Naast het slagwerk is hij de laatste jaren actief gaan studeren op een koperen blaasinstrument en bespeelt hij de bas. Bij Concordia geeft hij les aan een aantal slagwerkers.