Muziekcarrousel 26 augustus

Muziekcaroussel

Op zaterdag 26 augustus 2017 organiseert CMV Concordia een heus muziekcarrousel in Kulturhus de Talter. Van 10 tot 12 uur zijn alle kinderen vanaf 8 jaar van harte welkom (met ouders) om muziekinstrumenten te bekijken, beluisteren en natuurlijk uit te proberen!!
Er zijn verschillende blaasinstrumenten en slagwerk instrumenten. Het is de ideale manier om eens kennis te maken met muziekinstrumenten van een fanfareorkest; je kunt alles zien en uitproberen en het kost je niets.

Informatie over de opleiding die Concordia zelf organiseert met vakkundige docenten is te verkrijgen. We vinden het heel belangrijk om jonge muzikanten zelf op te leiden via een goede en deskundige muziekdocent. Als een muzikant het leuk vind en lekker aan het spelen is kan je na een jaar al bij het jeugdorkest meedoen en samen muziekmaken!
Tijdens de muziekopleiding krijg je een instrument van Concordia gratis in bruikleen.

Op deze dag zal het orkest aanwezig zijn om te laten horen hoe het klinkt als je samen muziek gaat maken.
Er is dus van alles te zien en te doen op het gebied van muziekinstrumenten. Alle benodigde informatie is te verkrijgen. Wees van harte welkom in Kulturhus de Talter en ontdek hoe mooi en leuk het is om zelf muziek te maken! Onderzoeken wijzen uit: muziek maakt slim! Dus je doet het niet voor niets 😉

Van harte welkom op 26 augustus van 10-12 uur, gratis entree. Kulturhus de Talter.