Muziekexamens en Examenconcert

Ook het afgelopen jaar is er door onze leerlingen hard gewerkt. Maar liefst 20 leerlingen van onze vereniging gaan nog voor de zomer een muziekexamen afleggen! Voor het theoretische gedeelte zijn ze allemaal al geslaagd en nu hoeven ze alleen het praktijkgedeelte nog uit te voeren.

We zijn als vereniging erg trots op al deze leerlingen. 2 van hen gaan A-examen doen, maar liefst 12 gaan op voor het B-examen, 4 doen C-examen en we hebben er zelfs 2 die D-examen doen! Het is erg leuk om te zien dat vrijwel alle instrumenten van het fanfare-orkest vertegenwoordigd zijn: saxofoon, bugel, trompet, cornet, hoorn, bariton, trombone en ook 4 slagwerkers!

De praktijkexamens worden op 4 verschillende dagen afgenomen. Hierbij doen ook 11 leerlingen van David Oosterwolde muziekexamen.

Voor de leerlingen die C- of D-examen doen, hoort er ook een optreden in het openbaar bij: het examenconcert. Dit examenconcert vindt plaats op 24 juni in Kulturhus De Talter in Oldebroek en begint om 19.30 uur.

U bent van harte uitgenodigd om alle muzikaliteit te komen beluisteren op deze avond! In totaal doen er van de beide verenigingen samen 7 kandidaten C- en 3 kandidaten D-examen.

Wij wensen alle kandidaten heel veel succes!

poster examenconcert smo 2015