Hoe werkt dat nou, zo'n muziekles?

De koningsdagactie loopt! Is muziek maken wat voor jou? Daar kom je alleen maar achter door mee te doen! Samen met alle andere kinderen die zich aanmelden kom je hier achter op de volgende data van 17:00 tot 17:30!

12 mei, 19 mei, 26 mei, 2 juni en 7 juni

Wat kun je verwachten?

– De lessen worden gegeven in Kulturhus de Talter. Hier hebben wij alle tijd en ruimte om jou te leren hoe je een muzikant wordt!

– Je wordt opgewacht door een van onze docenten. Klik HIER om alvast kennis te maken!

Een instrument, deze mag je lenen van ons. Hoe je goed voor een instrument zorgt wordt je ook allemaal uitgelegd.

– Je instrument krijg je na de tweede les ook mee naar huis zodat je ook thuis kunt spelen!

– Na 10 keer oefenen geef je samen met het jeugdorkest een concertje. Bij het jeugdorkest kun je dan gelijk horen hoe het klinkt als je wat langer op de muziek zit!

Uw kind op muziekles, allemaal leuk en aardig maar hoe werkt dat nou eigenlijk?

De Koningsdagactie loopt! Uw kind is in aanraking gekomen met Concordia. De eerste 5 lessen zijn gratis. Dit om kennis te maken met de muziek. De volgende 5 lessen worden aangeboden voor een half tarief.

De lessen vinden elke vrijdag van 17:00 tot 17:30 plaats. Te beginnen op 12 mei in Kulturhus de Talter.

Uw kind wordt opgewacht door een van onze docenten. Uw kind krijgt samen met de andere kinderen les in een groepje. Vindt u het leuk om te kijken of bent u benieuwd waar uw kind in terechtkomt? Kom dan vooral mee! Vragen staat vrij!

Het instrument wordt door Concordia geregeld. Het instrument wordt in bruikleen gegeven hier zijn dus geen extra kosten aan verbonden. Dit instrument is voordat het meegegeven wordt grondig nagekeken en functioneert dus zoals het hoort!

U hoeft uw kind niet op te geven of aan te melden. Loop gewoon op 12 mei binnen!

U zit niet te wachten op allerlei bijkomende kosten. Wij ook niet! Voor 10 muzieklessen en een concertje van uw kind betaalt u slechts 25 euro!