Paul van Dalen

paul-van-dalen

Paul van Dalen(1993) woont in Hierden en is daar op 10 jarige leeftijd als slagwerker begonnen bij muziekvereniging Kunst Na Arbeid. Zijn eerste slagwerklessen volgde hij bij Wibrand van Norel. Na zijn middelbare school heeft hij eerst één jaar klassiek slagwerk gestudeerd bij Jan Roel Hamersma, Peter Prommel en Martin Geessinck, om vervolgens over te stappen naar de opleiding HaFaBra-Directie, waarvan hij nu in het vierde jaar zit. Deze opleiding volgt hij op het Artez Conservatorium in Zwolle bij Alex Schillings.
In het kader van zijn studie heeft Paul masterclasses gevolgd bij het Budespolizeiorchester in Munchen, het Budespolizeiorchester Hannover en heeft hij deelgenomen aan de conductor summer school van Allan Withington.

Naast zijn studie dirigeert Paul op dit moment het jeugdorkest en volwassenorkest van muziekvereniging Opnieuw Verenigd in Blankenham, het LEGO-orkest in Eerbeek,  het studieorkest van muziekvereniging Ons genoegen in Hattem en het jeugdorkest van Chr. muziekvereniging Concordia Oldebroek.