Concordia’s got talent!

Afgelopen zaterdag was het dan tijd voor het solistenconcours. Concordianen lieten zich van hun beste solistische kant zien. Er werd in vier categorieën gestreden om de eer. Solo optreden tot A en tot B en samenspel tot A en tot B. Aan Rieks van der Velde de moeilijke taak om al deze optredens van commentaar te voorzien. Hij was te spreken over het niveau van de 29 optredens die deze dag voorbij kwamen. Na het laatste optreden van de bugelsectie van het A-orkest was het dan tijd voor de prijsuitreiking. De bekers werden als volgt verdeeld:

Solo tot A: Cato Flier
Solo tot B: Bertine Boeve
Duet v/a A: Yoran Eibrink en Benjamin Draaijer
Duet v/a B: Hendrik van de Weg en Anne-Marije van de Weg

Als afsluiting van een geslaagde dag vol muziek maakte het jeugdorkest haar opwachting. Zij kwamen in het nieuw gestoken blauw op het podium. Het jeugdorkest had in Harry Hollander een nieuwe shirtsponsor gevonden. Harry is naast eigenaar van ”Hollander Kantoorwensen op maat” ook trompettist in het A-orkest van Concordia.

In het nieuwe tenue begeleidde het jeugdorkest Anne-Marije van de Weg tijdens haar solo in het stuk Pie Jesu. Verder speelde het jeugdorkest onder leiding van Hendry van Loo Condacum van Jan van der Roost en A discovery fantasy van Jan de Haan. De uitsmijter van dit optreden was de Steady Beat van Luc Gistel. Het jeugdorkest is opnieuw te beluisteren op zaterdag 16 maart. Dan treedt zij op met het A-orkest en brassband Euphonia Wolvega.

Concordia Oldebroek kijkt terug op een geslaagde dag vol muziek!