fanfare repertoire festival

A- en jeugdorkest kregen allebei een uitnodiging om te spelen op het fanfare repertoire festival. Een mooie kans voor beide orkesten om zich in de kijker te spelen.

Het A-orkest betrad het podium van Veluwvine op vrijdagavond. de volgende ochtend was de beurt aan het jeugdorkest.

Vrijdagavond:

Na een heftige voorbereidingsperiode was het tijd voor de uitvoering. Het A-orkest had verschillende stukken gekregen van de organisatie om voor te bereiden. Het werk variations on HEEG, is verplicht in de 3e divisie op het ONFK. In de Veluwvine is het hard werken om mooie muziek te maken. hoe dit gelukt is kunt u terugluisteren op brasspass.tv. 2 stukken werden gedirigeerd door de componist uit Litouwen.

Zaterdagochtend:

Sommige leden die bij a- en jeugdorkest spelen mochten alweer aan de bak. Nu het verplichte werk voor de 5e divisie van het ONFK. Terschelling werd op muzikale wijze op de mat gelegd. Ook kwam Geert-Jan Kroon op de bok om zijn eigen werk te dirigeren. Het jeugdorkest verzorgde de muziek tijdens een reading-session. Verschillende componisten gaven uitleg bij stukken die het jeugdorkest vervolgens speelde. Het jeugdorkest sloot natuurlijk in stijl af met Steady-Beat.

2 mooie dagen voor het jeugd- en A-orkest.