Jeugdorkest CMV Concordia Oldebroek naar Deutches Musikfest

Jeugdorkest CMV Concordia Oldebroek naar Deutches Musikfest

Op 30 mei reist het jeugdorkest van CMV Concordia Oldebroek af naar het Duitse Osnabrück.

De jonge muzikanten nemen daar, onder leiding van dirigent Hendry van Loo, deel aan het Deutches Musikfest. Dit Musikfest is een evenement wat eens in de 6 jaar wordt georganiseerd en waar duizenden muzikanten aan deelnemen in verschillende disciplines. Voor de leden wordt deze concertreis hopelijk een onvergetelijke ervaring.

Na de succesvolle deelname in november aan het concours in Drachten heeft de jeugd de afgelopen periode toegewerkt naar dit festival. Na aankomst in Duitsland zal het orkest op donderdag eerst nog repeteren, waarna op vrijdag om 14.35 het optreden van de jeugd gepland staat. Tijdens dit optreden zullen de muzikanten de werken A Discovery Fantasy en Condacum ten gehore gaan brengen.

Op vrijdag en zaterdag kan genoten worden van de sfeer die er heerst op dit festival. Het jeugdorkest sluit dit 3-daagse bezoek aan Duitsland, op zaterdag,  af met een buitenconcert in Osnabrück waar de muzikanten enkele lichte muziekwerken zullen uitvoeren.

De jeugd, dirigent en begeleiders kijken uit naar deze concertreis en willen de sponsors van deze reis dan ook hartelijk danken. De reis is mede mogelijk gemaakt door Boni Oldebroek, Hendriks, Fruittuin Verbeek en Van Werven.