promenadeconcert

Dinsdag was het weer zover! Het inmiddels traditionele concert bij de Hullen. Alle drie de onderdelen van de vereniging kregen tijdens dit concert een podium om te laten horen wat ze kunnen. Het jeugdorkest mocht aftrappen. Dit gebeurde met de nodige versterking. Nieuwe leerlingen mochten een voorschot nemen op hun tijd bij het jeugdorkest. Ze mochten nu alvast meespelen. Dat dit een succesvol optreden was is iets wat zeker is.

Daarna mocht het jeugdorkest zonder de jeugdleden laten horen wat ze konden. Een mooi programma met veel lichte muziek.

De slagwerkgroep mocht als tweede de muziek laten klinken. Zij lieten zien dat ze geen dirigent nodig hebben. Aankomende zaterdag laat de slagwerkgroep weer van zich horen. Dan spelen ze in de Talter tijdens een concert met Vocal match. entree is gratis en het concert begint om half 8.

Als laatste mocht het A-orkest laten horen wat ze in haar mars had.  Hiervoor werd geopend met een concertmars van Rob Goorhuis. Er werd vervolgt met de koralen die ook in Elburg tijdens het festival werden gespeeld. Vervolgens was er tijd voor lichte muziek.

Ook waren er op deze avond bij het jeugdorkest en het A-orkest een jarige te feliciteren. Hoe kun je je verjaardag nou beter vieren dan met muziek?

Het seizoen zit er voor de leden bijna op. De slagwerkgroep mag zaterdag nog aan de bak.

Leden en bestuur kijken terug op een geslaagd en succesvol seizoen.

Graag verwelkomen we u volgend jaar weer op een van onze activiteiten. Tot dan!