Hoe werkt dat nou, zo'n slagwerkles?

De koningsdagactie loopt! Is slagwerk spelen iets voor jou? Daar kom je alleen maar achter door mee te doen! Samen met alle andere kinderen die zich aanmelden kom je hier achter op de volgende data van 19:00 – 19:30:

11 mei, 18 mei, 25 mei en 1 juni

Wat kun je verwachten?

– De lessen worden gegeven in Kulturhus de Talter. Hier hebben wij alle tijd en ruimte om jou te leren hoe je een muzikant wordt!

– Je wordt opgewacht door Matthias Kaat, fanatiek slagwerker bij Concordia Oldebroek.

– Stokken en trommels, deze mag je gebruiken tijdens de lessen.

– Heb je na deze 4 momenten de smaak te pakken? Dan gaan we een klein concertje samen met de slagwerkgroep geven.

Uw kind op muziekles, allemaal leuk en aardig maar hoe werkt dat nou eigenlijk?

De Koningsdagactie loopt! Uw kind is in aanraking gekomen met Concordia. De eerste 5 lessen zijn gratis. Dit om kennis te maken met de muziek. De volgende 5 lessen worden aangeboden voor een half tarief.

De lessen vinden elke donderdag van 19:00 tot 19:30 plaats. Te beginnen op 11 mei in Kulturhus de Talter.


Uw kind wordt opgewacht door Matthias Kaat, wiskundedocent in het dagelijks leven en slagwerker bij de slagwerkgroep. Uw kind krijgt samen met de andere kinderen les in een groepje. Vindt u het leuk om te kijken of bent u benieuwd waar uw kind in terechtkomt? Kom dan vooral mee! Vragen staat vrij!

U zit niet te wachten op allerlei bijkomende kosten. Wij ook niet! Voor 10 muzieklessen en een concertje van uw kind betaalt u slechts 25 euro!
Wanneer de andere lessen zijn plannen we na 1 juni in, we willen graag eerst even kennismaken. Houd er rekening mee da dit ook op de donderdagavond zal zijn.