Voorjaarsconcert ‘Concordia net ff anders’

poster voorjaarsconcert 2016 versie 2
Op zaterdagavond 16 april geeft CMV Concordia Oldebroek weer haar jaarlijks voorjaarsconcert. Dit jaar is het thema: “Concordia net ff anders”.
Het thema zal op deze avond op verschillende manieren terugkomen. Allereerst is het net ff anders dat het a-orkest onder leiding staat van interim dirigent Thom Zigterman uit het Friese Akkrum. Thom is onze tijdelijke dirigent totdat we een nieuwe dirigent gevonden hebben voor ons orkest.

Daarnaast zullen we dit jaar samen met het show ensemble Brasspack het concert verzorgen. Brasspack is opgericht in 2011 en bestaat uit muzikanten van diverse conservatoria en professionele orkesten. Ze spelen alles wat u leuk vindt om te horen, van klassiek tot lichte muziek, van zeer ingetogen tot erg uitbundig. Alles met een knipoog (net ff anders).

 

De muzikanten van het a-orkest hebben  aan een  gevarieerd programma gewerkt.  Zo kunt u luisteren naar het koraal God and God alone, zullen er solistische optredens van muzikanten zijn die begeleid worden door het orkest en staat er ook muziek van Frozen op het programma!

Kortom: een gevarieerde avond waarvoor CMV Concordia Oldebroek u van harte uitnodigt!

De avond begint om 19.30 uur in Kulturhus de Talter in Oldebroek. De toegang is gratis. Wel zal er een collecte worden gehouden voor de bestrijding van de kosten.

Wilt u een instrument bemachtigen om bijvoorbeeld als decoratie te gebruiken? Dat kan! Op deze avond is er namelijk ook  de mogelijkheid om bij opbod een oud instrument aan te schaffen. Net ff wat anders, toch?