Voorjaarsconcert Excelsior Zalk & Concordia Oldebroek

poster voorjaarsconcert 2017

Op zaterdag 4 maart zal het A-orkest haar jaarlijkse voorjaarsconcert verzorgen. Dit jaar met speciale gast: Brassband Excelsior uit Zalk. Een aantal Oldebroekers speelt (al jaren) mee met deze prachtige Brassband. Nu is het dan eindelijk zover dat we samen een concert gaan verzorgen!
Tijdens dit concert zal het A-orkest van Concordia het keuzewerk voor het WMC voor het eerst uitvoeren: Codon. Het is een mooie uitdaging voor het orkest om dit stuk te spelen. Spannend, maar vooral leuk om dit werk voor het eerst uit te voeren op het voorjaarsconcert!
Er zal ook een uitwisseling van solisten zijn tussen beide orkesten. Vanuit Zalk speelt met Concordia mee Gerben Rouwenhorst op Euphonium en bij Zalk speelt vanuit ons mee Inge Mulder op sopraansaxofoon. Dat laatste is wel bijzonder, want een brassband kent geen saxofoons in zijn bezetting. We zijn benieuwd hoe dit gaat klinken.

Brassband Excelsior Zalk staat onder leiding van dirigent Rieks van der Velde en het A-orkest van Concordia onder leiding van dirigent Jaap Musschenga. De entree is (uiteraard) gratis, wel zal er een collecte worden gehouden om het concert te kunnen bekostigen. Het concert begint om 19:30 uur en wordt gehouden in de sportzaal van Kulturhus de Talter, Stouwdamsweg 4.

Van harte welkom!