Jeugdorkest

Het jeugdorkest van Concordia bestaat uit zo´n 35 leden. Het orkest staat onder leiding van Hendry van Loo. De jeugd van Concordia repeteert op vrijdagavond van kwart over 6 tot half 8 in Kulturhus de Talter in Oldebroek. Het jeugdorkest komt uit in de 4e divisie.

Het jeugdorkest heeft het doel om jonge en/of beginnende leden de gelegenheid te bieden zich verder te ontwikkelen in het orkest. Het gaat hierbij om de muzikale ontwikkeling en het samenspel. Hierdoor worden de leden voorbereid op het deelnemen in het A-orkest van de vereniging. Het repertoire is afwisselend en varieert van koralen tot lichte muziek tot serieuze concertwerken.

Het jeugdorkest neemt regelmatig deel aan concoursen of festivals. Met als hoogtepunt de Duitslandreis naar Osnabruck in 2019. Het jeugdorkest heeft als doel om op een ontspannen, gezellige manier te werken aan muzikale kwaliteiten.

Wilt u meer informatie, neemt u dan contact op met de jeugdcoördinator Arton van de Wetering of neemt u een kijkje tijdens de repetities op vrijdagavond tussen 18:00 en 19:15 uur in Kulturhus de Talter.