Jubileumconcert

Op 28 november vierde Christelijke muziekvereniging Concordia Oldebroek het 95 jarig bestaan van de vereniging. Dit viel samen met maar liefst 6 jubilarissen, te weten Dirkje, Jetty (50 jaar) Hendrik (40 jaar), Laura, Krista en René (25 jaar) Deze jubilarissen kregen van wethouder Bob Bergkamp het speldje opgespeld voor hun jarenlange inzet voor de vereniging.

Het A-orkest stond deze avond onder vertrouwde leiding van Dirigent Jaap Musschenga en bracht 4 werken ten gehore. A farewell to Arms, het grote werk Alpina Saga, A triubte to Lionel (solist Gerson van de Wetering) en Fandago.

Gerson van de Wetering is bezig met de voorbereiding op zijn D-examen en gebruikte deze avond om al eens te oefenen met dit werk. Deze uitvoering op deze avond belooft wat voor het daadwerkelijke examen.

Naast de 6 jubilarissen was het ook een bijzondere avond voor Kees Pruim. Dit jaar is hij 15 jaar voorzitter van onze vereniging. Omdat we dit natuurlijk niet zomaar aan ons voorbij kunnen laten gaan werd ook hier aandacht aan besteed. Kees zal vermeld worden op het nieuwe werk dat Concordia laat schrijven voor het WMC van 2021 als dank voor zijn jarenlange leiderschap en als motivatie om hier nog een poosje mee door te gaan.

De avond werd afgesloten door de Liemers Bohmische. Zij maakten de avond af in geheel Duitste stijl.

Al met al een fantastisch leuke en gezellige avond! Een verjaardagsfeestje waar nog lang over wordt nagepraat.