Passieconcert

Op vrijdagavond 24 maart organiseert CMV Concordia Oldebroek in samenwerking met interkerkelijk koor His Reflection een passieconcert in het kerkgebouw van Luctor et Emergo.

Naast het traditionele kerstconcert zal Concordia dit seizoen ook te beluisteren zijn in een passieconcert. Ook het paasfeest is een feest wat herdacht en gevierd kan worden door middel van muziek.

Het concert zal een doorlopend verhaal zijn van alle elementen van het paasfeest. Het thema van het concert is het lijden, sterven en de opstanding van Jezus, maar vooral de hoop die dit met zich mee brengt zal de avond vormen. Dit zal door middel van zang en muziek vertolkt worden.

De presentatie van deze avond is in handen van Hans van Vuuren, presentator van Groot Nieuws radio. Hij zal tussen de zang en muziek u meenemen in het passieverhaal en zal dit in eigen woorden vertellen.

CMV Concordia staat ook deze avond onder leiding van haar dirigent Jaap Musschenga. Interkerkelijk koor His Reflection staat onder leiding van Edith Post.

Kaarten kosten 5 euro en zijn te koop aan de deur of te reserveren via: reserverenconcordia@gmail.com  Voor deze prijs kunt u na afloop genieten van een bakje koffie of thee. De entree is gratis voor kinderen tot en met 16 jaar.