Geslaagd solistenconcours Concordia

Op vrijdagavond 10 februari kon Concordia haar solistenconcours weer organiseren. Na een aantal jaar afwezigheid was Concordia’s Got Talent terug op het programma!

Met een deelnemersveld van 25 optredens had jury Gijs Heusinkveld een zware avond voor de boeg. Verschillende optredens in allerlei soorten en maten kwamen voorbij. Jong en oud, saxofoon en bugel mochten hun kunsten laten horen.

Rond de klok van half 10 was het tijd voor het op een na spannendste moment van de avond, want het optreden zelf was natuurlijk spannender! Gijs vertelde dat hij erg genoten had. Het niveau van musiceren lag hoog. Maar, uiteindelijk zijn er toch prijzen te verdelen.

De volgende muzikanten mochten met een beker en een plek in de geschiedenisboeken huiswaarts keren:

Hidde van ‘t Hul op bugel behaalde met zijn stuk Trumpet Treasure 90 punten in de categorie solo tot en met het A-diploma.

Jannes en Cato Flier op saxofoon en bugel behaalden met hun stuk Balcan spirit 87 punten in de categorie ensemble tot en met het A-diploma.

Benjamin Draaijer op euphonium haalde met zijn stuk Andante and Scherzo 92 punten in de categorie solo vanaf het B-diploma.

Kees Pruim en Bertine Bultman op bugel behaalden met hun stuk Concertino 95 punten in de categorie ensemble vanaf het B-diploma.